Tento web používá soubory cookie k poskytování služeb a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.

Krb jako rychlý zdroj tepla

 Krb jako rychlý zdroj tepla

121Pořízením krbu nebo krbových kamen je velmi výhodná investice, i když počáteční náklady jsou vysoké. Ty se Vám brzy vrátí, protože ušetříte za topení. Součástí moderního krbu je krbová vložka nebo teplovodní výměník, který je určený pro ohřev vody. Výměník se napojí na soustavu radiátorů v domě a vytápíte tímto způsobem celý dům, chalupu, chatu.

Firma Krby Nejdl nabízí širokou škálu krbů. Záleží jen na vás, jaký typ krbu si vyberete…jestli rustikální, kde je znát ruční práce kameníků nebo klasický krb bez římsy s rovným profilem nebo mramorový krb. Dnes zákazník již experimentuje a začíná se používat ocel, nerez, obklady, keramické dlaždice apod. Materiály, používané při výrobě krbů, jsou převážně přírodní jako je mramor, pískovec, vápenec. Předností mramorových krbů je jejich luxusní, reprezentativní vzhled se schopností vytápění sálavým teplem velké kvality a intenzity. Mramor má podobně jako kachle nebo šamot velkou schopnost akumulace tepla získaného z plamenů krbu a dokáže po dlouhou dobu po vyhasnutí krbu teplo vydávat. Jednou z tradičních podob mramorového krbu jsou tvz.portály. Velkou výhodou mramoru je jeho žáruvzdornost, tvrdost, otěruvzdornost a úprava. Upravit lze leštěním do dekorativní podoby, takže celý mramorový krb působí jednolitým dojmem. Velmi snadno se ošetřuje a jeho luxusní vzhled trvá po mnoho let.

K realizaci krbu je nutné mít jistou stavební připravenost.

Články

Krbová kamna ()

    Krby ani krbová kamna nemusejí být zdaleka pouze praktickým zařízením. Koho by neuklidnil pohled do, tmou se rozléhajících, plamenů a jemný…

Číst více >>

Krb jako rychlý zdroj tepla ()

 Krb jako rychlý zdroj tepla Pořízením krbu nebo krbových kamen je velmi výhodná investice, i když počáteční náklady jsou vysoké. Ty se Vám brzy vrá…

Číst více >>

Kontakt

Krby Nejdl
Miroslav Nejdl
Tyršova stezka 209 Lom 435 11
+ 420 733 524 646
e-mail : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  
Prodejna Most
Nákupní středisko ORBIT
Žatecká 1488
Most 434 01
 
Otevírací doba
PO  10:00 - 17:00
ÚT 10:00 - 15:00
ST 10:00 - 17:00
ČT 10:00 - 15:00
PÁ 10:00 - 14:00
 

 

facebook-icon   google-plus-icon
© 2019 krbynejdl.cz . All Rights Reserved. Designed By vrsansky.net